fbpx

Masina de spalat Toshiba TW-BJ90S2, 8kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Motor inverter, 60 cm, Alb

Cod produs: TW-BJ90S2

1.579,00 lei
Ai multiple optiuni de finantare in magazinele Practic Electrocasnice.
BT Direct TBI Credit BRD Finance
vezi detalii vezi detalii vezi detalii

Toshiba a conceput o noua linie de masini de spalat capabile sa satisfaca toate nevoile de spalare: curatare, economisire de timp si energie. Stirile nu se termina aici: noua gama este plina de caracteristici ce vor optimiza fiecare ciclu de spalare din punct de vedere calitativ. Designul este studiat in detaliu si functionalitatea imbunatatita.

Hublou 480 mm

Diametrul hubloului este un factor important pentru usurinta si rapiditatea incarcarii masinii de spalat, foarte folositor si atunci cand spalam frecvent articole de mari dimensiuni.

Real INVERTER

Durabilitate, eficienta si silentiozitate: motorul inverter rezistent si eficient functioneaza cu 11.4% mai putin zgomot fata de un motor conventional. Motorul inverter nu prezinta pericolul defectiunilor, deoarece transmisia mecanica din interior se face printr-un camp electromagnetic, eliminand astfel uzura mecanica si garantand fiabilitatea.

THE GREATWAVES

Noua tehnologie de spalare THE GREATWAVES este inspirata de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrarii „The Great Wave off Kanagowa”. Tehnologia THE GREATWAVES este dezvoltata pe doi piloni: Flash Wave si Cold Wash, care protejeaza hainele in timpul spalarii si garanteaza economie considerabila de energie, detergent si timp.

Display LED

Masina de spalat rufe este dotata cu un panou de control usor de utilizat, cu un afisaj care sa arate clar programul ales, timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare si optiunile suplimentare.

15’ Spalare Rapida

Economie de timp, energie si bani cu programul rapid de 15 minute, pentru cantitati mici de rufe ce nu necesita o curatare intensa a unor pete abundente, ci o simpla reimprospatare.

Aqua Stop

Sistemul Aqua Stop este conceput cu furtun interior in doua straturi, incorporat de un furtun exterior din plastic dur. Daca oricare din straturile furtunului interior se defecteaza si prezinta scurgeri, se va declansa un mecanism automat de inchidere care sa blocheze furtunul si sa impiedice scurgerea apei. Practic, sistemul ajuta la prevenirea eventualelor inundatii, deoarece chiar si o mica scurgere poate duce la deteriorarea inconvenienta a locuintei.

Curatare tambur

Utilizarea repetata a masinii de spalat duce la depunerea reziduurilor de sapun, minerale si chimicale din detergent, creand un strat ce poate dezvolta bacterii. Din acest motiv, programul de curatare a tamburului este extrem de important atat pentru igienizarea hainelor, pentru sanatatea membrilor familiei, cat si pentru eficienta maxima a aparatului.

Greutate 65 kg
Brand

Tip incastrare

Standard

Tip masina de spalat

Standard

Tip incarcare

Frontala

Slim

Nu

Capacitate de incarcare

8 kg

Viteza centrifugare

1200 rpm

Tip panou de comanda

Digital

Culoare

Alb

Eficienta energetica

Clasa A+++

Programe spalare

15' Quick Wash, Bumbac, Curatare tambur, Lana, Lenjerii, Program sintetice, Rufe delicate

Nr. programe de spalare

16

Durata program rapid

15 min

Tehnologii speciale

Aqua Stop, Motor Real INVERTER, The Greatwaves

Latime

59.5 cm

Adancime

60 cm

Inaltime

85 cm

top