fbpx

Cuptor cu microunde Toshiba MW-MM20PBK, volum 20 L, control manual, 800 W, 4 nivele putere, iluminare LED, Negru

Cod produs: MW-MM20PBK

299,00 lei
Ai multiple optiuni de finantare in magazinele Practic Electrocasnice.
BT Direct TBI Credit BRD Finance
vezi detalii vezi detalii vezi detalii

Cuptorul cu microunde face parte din categoria de electrocsnice care nu ar trebui să lipsească din bucătăria vreunei familii, deoarece este foarte ușor de utilizat și te ajută să economisești timp util atunci când ești pe grabă. Eficient din punct de vedere energetic, acasă sau la birou, cuptorul cu microunde va încălzi sau dezgheța alimente într-un timp foarte scurt.

Design elegant
Întâlnindu-se cu expresia „viața e ca un pian”, domnul Tanaka – designerul de produs al brandului Toshiba – a fost captivat de pură inspirație. Astfel a creat gama W, cu două culori atemporale pentru fiecare model: alb și negru. Un design elegant, nostalgic, reprezentat de spiritul japonez și de o calitate uimitoare.

Putere
Gama de cuptoare cu microunde Toshiba este proiectată în așa fel încât să scurteze timpul de gătire fără a compromite performanța și rezultatul final. Cu o putere de 800 W, cuptorul cu microunde decongelează 450 g de carne în doar 6 minute și 30 secunde și reîncălzește 450 g de mâncare în 4 minute și 30 secunde.

Program decongelare
Doar de câteva minute aveți nevoie pentru a reîmprospăta alimentele congelate. Dacă scoateți un pachet sau o pungă din congelator, puteți decongela conținutul în funcție de greutate dacă o cunoașteți. În caz contrar, decongelați în funcție de timpul estimat din experiența dvs.

Mâner clasic, curbat
În materie de design și practicabilitate, s-a luat în considerare o altă îmbunătățire, de la mânerul dreptunghiular la clasicul mâner curbat, inspirat de formele perfecte feminine. Veți fi atras de un efect vizual fermecător datorită reflecției unghiulare ce strălucește ca o operă de artă în bucătărie.

Panou de control
Panoul de control este sistemul central al cuptorului cu microunde Toshiba. Din acest motiv, elementele acestei componente importante au fost supuse la peste 1650 ore de testare fără erori și defecțiuni.

Iluminare LED
În comparație cu lămpile tradiționale cu incandescență, iluminarea LED are emisii de carbon mult mai mici, fiind astfel eficientă din punct de vedere al energiei, mai durabilă și mai luminoasă. Lămpile alese pentru cuptoarele cu microunde Toshiba au o durată de viață de cel puțin 2500 ore.

 

 

Greutate 20 kg
Brand

Tip incastrare

Standard

Tip panou de comanda

Manual

Capacitate

20 l

Functii

Dezghetare in functie de timp/greutate, Semnal sonor la finalizarea programului

Culoare

Negru

Putere

800 W

Trepte putere

4

top