fbpx

Cuptor cu microunde Toshiba MW-MG20PWH, volum 20 L, control mecanic, 800 W, 5 nivele putere, iluminare LED, Alb

Cod produs: MW-MG20PWH

299,00 lei

5 ANI garantie!
Ai multiple optiuni de finantare in magazinele Practic Electrocasnice.
BT Direct TBI Credit BRD Finance
vezi detalii vezi detalii vezi detalii

Majoritatea persoanelor folosesc cuptoarele cu microunde doar pentru a reîncălzi mâncarea. Însă gama de produse Toshiba este mult mai mult de atât datorită programelor și funcțiilor încorporate.
În plus, suntem preocupați profund de siguranța familiei dvs., motiv pentru care am dezvoltat sisteme eficiente care să împiedice contaminarea alimentelor, scurgeri nedorite, incendii sau alte pericole, întreaga producție a cuptoarelor cu microunde fiind supravegheată în Japonia
de Centrul de Control Toshiba.

Design elegant
Întâlnindu-se cu expresia „viața e ca un pian”, domnul Tanaka – designerul de produs al brandului Toshiba – a fost captivat de pură inspirație. Astfel a creat gama W, cu două culori atemporale pentru fiecare model: alb și negru. Un design elegant, nostalgic, reprezentat de spiritul japonez și de o calitate uimitoare.

Putere
Gama de cuptoare cu microunde Toshiba este proiectată în așa fel încât să scurteze timpul de gătire fără a compromite performanța și rezultatul final. Cu o putere de 800 W, cuptorul cu microunde decongelează 450 g de carne în doar 6 minute și 30 secunde și reîncălzește 450 g de mâncare în 4 minute și 30 secunde.

Program decongelare
Doar de câteva minute aveți nevoie pentru a reîmprospăta alimentele congelate. Dacă scoateți un pachet sau o pungă din congelator, puteți decongela conținutul în funcție de greutate dacă o cunoașteți. În caz contrar, decongelați în funcție de timpul estimat din experiența dvs.

Mâner clasic, curbat
În materie de design și practicabilitate, s-a luat în considerare o altă îmbunătățire, de la mânerul dreptunghiular la clasicul mâner curbat, inspirat de formele perfecte feminine. Veți fi atras de un efect vizual fermecător datorită reflecției unghiulare ce strălucește ca o operă de artă în bucătărie.

Panou de control
Panoul de control este sistemul central al cuptorului cu microunde Toshiba. Din acest motiv, elementele acestei componente importante au fost supuse la peste 1650 ore de testare fără erori și defecțiuni.

Iluminare LED
În comparație cu lămpile tradiționale cu incandescență, iluminarea LED are emisii de carbon mult mai mici, fiind astfel eficientă din punct de vedere al energiei, mai durabilă și mai luminoasă. Lămpile alese pentru cuptoarele cu microunde Toshiba au o durată de viață de cel puțin 2500 ore.

Balamale puternice
În componența acestui aparat sunt și balamalele puternice și durabile ce mențin ușa cuptorului, funcționând perfect pentru cel puțin 100.000 de închideri și deschideri a ușii.

Perete impermeabil
Găurile de ventilație de pe carcasă sunt proiectate în stilul streșinilor clădirilor antice japoneze, fiind extrem de eficiente pentru rezistența la apă și prevenind un scurtcircuit cauzat de un lichid vărsat accidental.

Ușor de curățat
Datorită suprafeței cu caracteristici hidrofobe și de auto-curățare, o cârpă umedă este tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea și menținerea curată a cuptorului cu microunde.

Greutate 20 kg
Brand

Tip incastrare

Standard

Tip panou de comanda

Mecanic

Capacitate

20 l

Functii

Dezghetare in functie de timp/greutate, Semnal sonor la finalizarea programului, Timer

Culoare

Alb

Putere

800 W

Trepte putere

5

top