fbpx

Lada frigorifica Arctic O23++, 230 l, Clasa A++, Alb

Cod produs: O23++

1.299,00 lei 1.149,00 lei

- 12 %

5 ANI garantie!
Ai multiple optiuni de finantare in magazinele Practic Electrocasnice.
BT Direct TBI Credit BRD Finance
vezi detalii vezi detalii vezi detalii
 • CLASA ENERGETICA A++
  Garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu produsele din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura!
 • MATERIALE NEINFLAMABILE
  Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!
 • IZOLATIE DENSA
  Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.
 • CERTIFICARE TUV
  Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!
 • CONDITII EXTREME
  Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate si gandite sa reziste in conditii extreme, cum ar fi: variatii mari de temperatura si de tensiune electrica. Astfel, vor continua sa functioneze eficient la temperaturi de -15 grade Celsius si la variatii de tensiune intre 187 V si 246 V.
 • PANOU CONTROL LED
  Permite setarea rapida a temperaturii in compartimente si a functiilor dorite, datorita comenzilor usor de folosit. E simplu sa alegi optiunea dorita!
Greutate 55 kg
Brand

Numar cosuri

2

Culoare

Alb

Functii

Functionalitate la temperaturi scazute, Functionare neintrerupta de variatiile de tensiune, Iluminare

Volum net total

230 l

Autonomie

67 h

Tip panou de comanda

Digital

Nr. compresoare

1

Eficienta energetica

Clasa A++

Consum energetic anual

186 kWh

Latime

110 cm

Adancime

72.5 cm

Inaltime

86 cm

top