fbpx

Lada Frigorifica Arctic O20+, 205 l, Clasa A+, Alb

Cod produs: O20+

979,00 lei

5 ANI garantie!
Ai multiple optiuni de finantare in magazinele Practic Electrocasnice.
BT Direct TBI Credit BRD Finance
vezi detalii vezi detalii vezi detalii
 • CLASA ENERGETICA A+
  Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile congelatorului tau, cu un consum redus de energie.
 • FAST FREEZING
  Functia Fast Freezing activeaza compresorul si ventilatorul la capacitate maxima, astfel incat sa obtii temperaturi de pana la -27C in interiorul congelatorului in cel mai scurt timp.
 • CERTIFICARE TUV
  Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Calitatea produsului ales de tine este acum recunoscuta!
 • MATERIALE NEINFLAMABILE
  Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu. Poti conta pe congelatorul tau in orice conditii!
 • IZOLATIE DENSA
  Congelatoarele Arctic beneficiaza de o izolatie de calitate superioara care asigura o functionare eficienta si un consum redus de energie. Mai mult, pentru ca alimentele tale sa fie in perfecta siguranta, izolatia densa pastreaza temperatura din interior constanta pentru mai mult timp.
 • CONDITII EXTREME
  Lazile frigorifice Arctic sunt proiectate si gandite sa reziste in conditii extreme, cum ar fi: variatii mari de temperatura si de tensiune electrica. Astfel, vor continua sa functioneze eficient la temperaturi de -15 grade Celsius si la variatii de tensiune intre 187 V si 246 V.
Greutate 55 kg
Brand

Numar cosuri

1

Culoare

Alb

Functii

Congelare rapida, Functionalitate la temperaturi scazute, Functionare neintrerupta de variatiile de tensiune, Sistem antibacterian

Capacitate de inghet / 24 h

12 kg

Volum net total

205 l

Autonomie

36 h

Nr. compresoare

1

Eficienta energetica

Clasa A+

Consum energetic anual

224 kWh

Latime

75.1 cm

Adancime

72.5 cm

Inaltime

91.2 cm

top