fbpx

Frigider cu 2 usi Toshiba GR-RT820PMJ-BS, 608 l, NoFrost, Compresor inverter, Clasa A++, H 184 cm, Gri

Cod produs: GR-RT820PMJ-BS

3.799,00 lei

De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.

Inverter/Eficienta energetica
Tehnologia A++ utilizata maximizeaza eficienta si economiseste energie semnificativa. Puterea invertorului variaza in functie de utilizare (zi/noapte) si capacitatea de incarcare. Temperatura este, de asemenea, mult mai constanta deoarece exista fluctuatii mai putine.

Anti-Bacteria Crisper (Ag+)
Compartimentul cu tehnologia Ag+ restrictioneaza cresterea bacteriilor, mentinand alimentele proaspete pentru o perioada mult mai indelungata.

DUO Hybrid deodorizer system
Exista 2 catalizatori: tip SN + tip Ag si A. Fiecare catalizator descomopune un tip diferit de miros, in timp ce ionul Ag limiteaza cresterea bacteriilor, creandu-se un sistem perfect de oxigenare si dezodorizare in interiorul frigiderului.

Ultra Fresh Cooling
Optiunea de racire ultra-rapida face ca alimentele sa isi pastreze aroma autentica si previne crearea bacteriilor din cauza mirosurilor, mentinand compartimentul igienic si curat pentru siguranta sporita. Mancarea pastrata la temperatura mai scazuta (-3°C) poate fi pastrata si pana la o saptamana fara a fi nevoie de congelare.

Ice Twist
Bucurati-va de cuburi de gheata oricand: trebuie doar sa rasuciti tava de preparare a acestora si sa le depozitati in cutia incorporata.

Greutate 100 kg
Brand

Tip incastrare

Standard

Deschidere usa

Dreapta

Eficienta energetica

Clasa A++

Tip display

Touchscreen

Nivel de zgomot

33 dB

Volum net total

608 l

Culoare

Gri

Volum net frigider

445 l

Volum net congelator

163 l

Functii

Compartiment anti-bacterii (Ag+), Congelare rapida, Ice twist making, Mod Eco, Ultra Fresh Cooling

Tehnologii speciale

Sistem de purificare DUO Hybrid

Latime

80.3 cm

Adancime

73.9 cm

Inaltime

184.8 cm

top