fbpx

Side-by-side GR-RF646WE-PMS, 636 l, Touch control, NoFrost, Compresor Dual Inverter, Clasa F, H 193 cm, Gri

Cod produs: GR-RF646WE-PMS

5.999,00 lei

De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.

3 SYSTEM™
Primul aparat frigorific din Japonia cu 3 sisteme independente de racire, pentru un control precis al temperaturii din fiecare compartiment, fara contaminarea alimentelor.

Convert Zone
91 litri ajustabili in functie de necesitati; prin simpla apasare a unui buton, compartimentul cu temperatura ajustabila (-18°C – 7°C) poate fi transformat in frigider sau congelator.

Dual Inverter
Aparatele frigorifice dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor inverter si doua ventilatoare. Acestea sunt concepute in asa fel incat sa raspunda precis cerintelor de racire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim si performanta pe termen lung.

Tehnologie Plasma+ Pure
Aceasta tehnologie produce ioni si electroni care pot ucide bacteriile, neutralizeaza mirosurile si purifica aerul rece pentru a mentine alimentele proaspete cat mai mult timp.

AlloyCooling™
Tehnologia AlloyCoolingTM din spatele frigiderului disipeaza caldura mult mai rapid, racind uniform compartimentul frigorific intr-un ritm prompt si eficient.

Greutate 133 kg
Brand

Tip incastrare

Standard

Tip display

Touchscreen

Deschidere usa

Dreapta, Stanga

Sistem de racire No Frost

Frigider
Congelator

Eficienta energetica

Clasa F

Nivel de zgomot

43 dB

Volum net total

636 l

Culoare

Gri mat

Sistem de racire

No Frost

Volum net frigider

441 l

Volum net congelator

195 l

Tehnologii speciale

360° AlloyCooling, Dual Inverter, Plasma+ Pure sterilization

Functii

26 spații de organizare, Compartiment ajustabil (frigider sau congelator), Cutie de depozitare pe ușa congelatorului, Iluminare LED, Lumină ambientală cu senzor de mișcare, Răcire rapidă 3 sisteme independente de răcire

Latime

90.5 cm

Adancime

77.5 cm

Inaltime

193.5 cm

top