fbpx

Combina frigorifica Beko RCSA365K20XP, 346 l, Clasa A+, Active Fresh BlueLight

Cod produs: RCSA365K20XP

1.849,00 lei

5 ANI garantie!

Functia speciala Active Fresh Blue Light a combinei frigorifice RCSA365K20XP mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard. De asemenea, aceasta combina frigorifica face parte din gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost, safety glass, active seal guard.

 • Active Fresh Blue Light
  Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.
 • Confortech line
  Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost, safety glass, active seal guard. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific. Rafturile din sticla sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.
 • Eficienta energetica A+
  Aparatele frigorifice din clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A.
 • Big freezer
  Un compartiment spatios, pentru depozitarea alimentelor si recipientelor voluminoase in compartimentul congelator.
 • Bottle Rack
  Suport cromat pentru sticle.
 • XXL Bottle Holder
  Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.
 • Usi reversibile
  Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.
 • Rafturi Safety Glass ajustabile
  Rafturile ajustabile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.
 • Rafturi usa compartiment racitor
  Rafturile pozitionate pe usa aparatului frigorific te ajuta sa-ti organizezi alimentele si bauturile intr-un mod ergonomic, astfel incat sa le poti accesa cu usurinta.
 • Tava cuburi de gheata
  Una dintre principalele griji pe care le ai atunci cand organizezi o petrecere este gheata pentru bauturi. Simplu si rapid, tava pentru cuburi de gheata este solutia ideala.
Greutate 55 kg
Brand

Tip incastrare

Standard

Deschidere usa

Usi reversibile

Eficienta energetica

Clasa A+

Nivel de zgomot

40 dBA

Volum net total

346 l

Compartiment legume-fructe

Da

Accesorii incluse

Suport pentru oua, Tava pentru gheata

Culoare

Inox

Sistem de racire

Static

Consum energetic anual

296 kWh

Autonomie

23 h

Volum net frigider

233 l

Numar rafturi frigider

3

Numar rafturi usa

3

Volum net congelator

113 l

Nr. compartimente congelator

3

Capacitate de inghet / 24 h

5 kg

Functii

Big freezer, Iluminare LED, Termostat reglabil, XXL Bottle holder

Latime

59.5 cm

Adancime

65 cm

Inaltime

185.3 cm

top