Practic Electrocasnice acum și în NĂVODARI!

practic-electrocasnice-deschidere-navodari

Joi, 26 octombrie, se va deschide un nou magazin Practic Electrocasnice… în Năvodari! Al 22-lea magazin din rețea va fi situat pe str. Nuferilor nr. 1, bl. A, Tașaul și vă așteaptă cu super oferte de deschidere la toată gama de produse electronice și electrocasnice.

Ne place să vă surprindem plăcut, motiv pentru care v-am pregătit produse la prețuri bombă și cadouri la mii de produse, mai ales în ziua deschiderii! Odată cu trecerea timpului, dorim să ne adaptăm la nevoile fiecărui client, în funcție de buget și preferințe, astfel încât să devenim destinația preferată a locuitorilor din zonă pentru achiziționarea de produse electronice și electrocasnice.

„Magazinul Practic Electrocasnice din Năvodari este la un alt nivel, oferind o gamă largă de produse de calitate la cele mai bune prețuri. Este un magazin pentru cei ce iubesc viața confortabilă, la un raport corect calitate-preț. Sunt și aici convins că oricine va călca în magazinul nostru va găsi cel puțin o alternativă pentru ceea ce are nevoie, iar cu ajutorul echipei noastre de profesioniști ne va deveni client fidel. În plus, avem norocul și marea oportunitate de a colabora cu cele mai cunoscute branduri în materie de electrocasnice, precum Liebherr, Daewoo, Bosch, Arctic, Beko, Whirlpool, Philips și alții”, spune Gabriel Harja, directorul rețelei Practic Electrocasnice.

Magazinul va fi deschis de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00, iar sâmbăta între orele 9:00 și 14:00. Vă puteți baza pe sprijinul nostru în achiziționarea unui produs, întrucât oferim consultanță de excepție, bazându-ne și pe experiența în domeniu ce ne permite să garantăm păreri pertinente și obiective. Nu trebuie să vă faceți griji dacă volumul produsului este prea mare, asigurăm transportul gratuit în cele mai sigure condiții. De asemenea, dacă vă doriți un produs și nu vi-l permiteți luna aceasta, ne-am gândit și la acest aspect și venim cu posibilitatea de a achiziționa produsele în rate. Mai mult, în magazin vă puteți bucura și de campaniile de tip schimb 1:1, care aduc o reducere substanțială în schimbul unui produs electrocasnice vechi.

Vizitați magazinul Practic Electrocasnice situat în Strada Nuferilor nr. 1, bl. A, Tașaul și vă veți convinge!

Etichete

top