Livrarea comenzilor

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la +40 726730770, in intervalul orar 8:00-17:00. Colegii nostri vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Practic Electrocasnice

Livrare din magazin

Livrarea din magazin este gratuita si se ofera se aplica atunci cand indeplinesti urmatoarele conditii concomitent:

Vezi aici tot regulamentul serviciului de transport gratuit: Regulament transport gratuit Practic Electrocasnice

Livrare prin curier (standard)

Pentru produsele vandute de Practic Electrocasnice care fac parte din categoriile Aparate frigorifice, Masini de spalat si uscatoare, Electrocasnice mici, Aragazuri, Hote, Cuptoare, Electrocasnice bucatarie, TV, Audio, Video, Foto, Climatizare, Incalzire, Ingrijire personala, Laptop, Telefoane si tablete, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos.

 

Te rugam sa deschizi coletul in prezenta agentului de livrare. In cazul in care produsul nu se afla in stare perfecta sau in cazul in care nu este produsul pe care l-ai achizitionat, poti refuza comanda completand un Proces Verbal de constatare. Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.

top