Alege Creditul Direct de la BT Direct!

Pentru ca stim ca totul trebuie sa fie simplu si rapid noi iti punem la dispozitie finantarea necesara prin Creditul Direct ca tu sa te bucuri de urmatoarele beneficii:

Produsul Super Prompt are o perioada de creditare de minimum 6 luni si maximum 60 luni, pentru un pret de raft de minim 225 lei si maxim 40,000 lei.

Exemplu reprezentativ: Pentru o tranzactie de 4,000 lei, rambursabila in 24 rate lunare vor fi aplicabile urmatoarele costuri: dobânda 34.9% / an, comision lunar de administrare credit 4.5 lei si comision de emitere card de 30 lei; DAE 44.89%, calculata pe o perioada de 24 luni la valoarea de 4,000 lei. Rata lunara pentru aceasta tranzactie va fi de 238.36 lei, suma totala de restituit fiind de 5,750.72 lei. Pentru alte tranzactii efectuate cu cardul Direct vor fi aplicabile costurile de finantare specificate în contractul de credit aferent cardului.

In plus, impreuna cu Creditul Direct iti emitem Cardul Direct, cel mai bun partener la cumparaturi, reprezentand o modalitate rapida si eficienta de a avea acces la o linie de credit, pe care o vei putea folosi atat pentru plata integrala a cumparaturilor, pentru plata in rate, cat si pentru retrageri de numerar.ta in rate, cat si pentru retrageri de numerar.

Beneficiile Cardului Direct

Vrei sa aplici pentru un card de credit Euroline?

Contacteaza acum magazinul din zona ta

top