Cine suntem?


Suntem Practic Electrocasnice, un retailer eficient specializat in electronice si electrocasnice. Lucram pentru confortul locuintei tale, venind pe piata cu o gama variata de produse ce se pliaza pe dorintele tuturor.

Numele magazinului a pornit de la ideea unei locuinte utilate cu produse pentru orice gust, in care sa te simti confortabil indiferent daca trebuie sa gatesti, sa faci curatenie sau sa te relaxezi cu prietenii. O locuinta utilata cu produse practice!

Misiunea noastra este sa dam dovada de profesionalism si sa oferim produse la cele mai inalte standarde de calitate. Preturi accesibile si o gama variata de produse. Ne propunem zilnic sa devenim mai buni si sa ne imbunatatim serviciile. In acest moment exista 22 magazine Practic Electrocasnice in toata tara, dar retailul se afla intr-o continua evolutie. Suntem oameni ai schimbarii si promovam branduri renumite cu care colaboram de ani de zile. Am deschis aceste magazine pe parcursul a 5 ani, dovedind ca romanii au incredere in noi atunci cand vine vorba de electronice si electrocasnice.

Ce oferim?


Te poti baza pe sprijinul nostru atunci cand doresti sa achizitionezi un produs, dar nu esti 100% convins de calitatea acestuia, pentru ca noi oferim consultanta. Experienta in domeniu ne permite sa garantam pareri pertinente si obiective cu privire la produsul pe care doresti sa il cumperi.

Nu trebuie sa-ti faci griji daca volumul produsului este prea mare sau produsele sunt prea grele. Noi asiguram transportul gratuit, in cele mai sigure conditii.

In magazinul nostru gasesti o gama variata de produse, dar daca-ti doresti ceva anume, suntem oricand dispusi sa-ti ascultam opinia si sa ne imbunatatim serviciile.

De asemenea, daca iti doresti un produs si crezi ca nu ti-l permiti luna aceasta, ne-am gandit la acest aspect si iti oferim posibilitatea de a achizitiona produse in rate.


Magazinele Practic Electrocasnice

Practic Electrocasnice este si in zona ta. Click pe butonul de mai jos pentru a gasi cel mai apropiat magazin.

top